• Eversberg 5/31 - 9320 Erembodegem
  • +32 478 34 44 24
  • info@lean4food.be

Lean4Food ... Wie mag u verwachten ?

 

Guy Van Herzele

Lean Professional

 

Guy Van Herzele, een professional met meer dan 25 jaar ervaring in alle aspecten van operationele bedrijfsprocessen in de agro-food industrie, meer bepaald in de zuivel-, bakkerij-, confiserie-, en frisdrankensector.

Deze technisch-inhoudelijke expertise gecombineerd met een pragmatisch gebruik van het Lean gedachtengoed, maken van mij een gedreven denker-doener, met de voeten realistisch op de grond maar met de focus op de realisaties in de toekomst, steeds op zoek naar de meest optimale en haalbare oplossingen voor uw bedrijf. Als ervaren en gecertificeerd trainer in Lean Manufacturing (Champion Belt) stel ik mijn kennis en ervaring volop ten dienste van bedrijven in de agro-food sector.

Lean Manufacturing87%
Training89%
Operational Master Planning92%
Investeringsanalyse90%
H.D, Klant

Wij zijn aangenaam verrast door de performantie-analyse die Lean4Food maakte in zo’n korte tijdsbestek. Dit was enkel mogelijk door onze medewerkers intens te betrekken in het project, echter zonder hen van hun dagelijkse werkplek weg te trekken.
Het geïdentificeerde verbeterpotentieel is veelal een bevestiging van wat wij zelf reeds aanvoelen, maar nu zijn de mogelijke winsten eindelijk gekwantificeerd, en zijn wij in staat om, op basis hiervan, gerichte actieplannen op te stellen