• Eversberg 5/31 - 9320 Erembodegem
  • +32 478 34 44 24
  • info@lean4food.be
12971314131313121311131013091308130713041306130312971301132313221324

Klanten aan het woord

893
H.D., Bio Bakkerij De Trog

Wij zijn aangenaam verrast door de performantie-analyse die Lean4Food maakte in zo’n korte tijdsbestek. Dit was enkel mogelijk door onze medewerkers intens te betrekken in het project, echter zonder hen van hun dagelijkse werkplek weg te trekken.
Het geïdentificeerde verbeterpotentieel is veelal een bevestiging van wat wij zelf reeds aanvoelen, maar nu zijn de mogelijke winsten eindelijk gekwantificeerd, en zijn wij in staat om, op basis hiervan, gerichte actieplannen op te stellen.

898
Willy Van Overschée, Cimcil

Guy has proven to be a very effective Lean Trainer as a Certified Champion in Lean (IIBLC®). CIMCIL’s clients have systematically appreciated his in-depth understanding of Lean at all levels, thereby demonstrating the contribution of our training programs to implement Lean in a sustainable way. His deep knowledge and experience, both in the board room and at the floor level, provide him with a wealthy background to gain commitment towards a results based Lean practice.

P.D., deelnemer Lean Green Belt training

Bedankt voor de zeer interessante en leerrijke uiteenzettingen, ze hebben me ongetwijfeld geholpen bij het behalen van het Green Belt certificaat.
Ik heb er veel van opgestoken en er evenzeer van genoten !

Ralf Thirion, COO Hain Celestial

Lean4Food heeft ons geassisteerd in een “Greenfield” project in Duitsland, waarbij er in 10 maanden tijd een nieuwe productie-eenheid werd gebouwd.
De focus op Lean en meer in het bijzonder het vermijden van “waste” in al zijn aspecten, heeft ertoe bijgedragen dat wij een uitermate efficiënte plant hebben neergezet dat als voorbeeld dient voor de groep.
Guy’s no nonsense benadering en zijn ervaring binnen de voeding hebben ervoor gezorgd dat dit project een succes werd.

Philippe Denijs, CEO - Gourmand NV

Als middelgroot bedrijf hebben wij dankzij Guy de eerste stappen in “lean” management gezet. Een reeks nuttige concepten zijn geïntroduceerd en vertaald naar concrete actie op de vloer. Noodzakelijk voor productiebedrijven die competitief willen verder groeien.