• Eversberg 5/31 - 9320 Erembodegem
  • +32 478 34 44 24
  • info@lean4food.be

Lean Training

Steeds meer bedrijven kiezen terecht voor Lean als bedrijfsfilosofie. Om een succesvolle lean-transitie te realiseren, hebt u uw medewerkers nodig. Via een zeer praktijkgerichte training verwerven zij de nodige kennis en inzichten rond lean technieken. Via begeleiding en workshops leren zij op een systematische en resultaatsgerichte manier uw lean projectplannen mee vorm te geven en te implementeren. Met z’n allen lean!

Uiteraard werken wij elk opleidingstraject doelgericht uit op maat van uw bedrijf, rekening houdend met de toepassingsmogelijkheden binnen uw bedrijf en met het kennis- en ervaringsniveau van uw medewerkers. Na een lean training zijn uw medewerkers volledig vertrouwd met de lean filosofie en zijn ze in staat om de verschillende vormen van “verspilling” niet alleen te herkennen, maar ook vanuit de lean gedachte werkbare oplossingen aan te reiken. Zij kunnen actief participeren in verbeterteams en hebben de skills om de missie en visie van hun onderneming te vertalen in objectieven en actieplannen. Samen lean!

Wij bieden ook review training aan met het oog op IIBLC® Lean certificering in Green Belt en Black Belt, met oefeningen ,simulaties en daardoor een maximale slaaggarantie. Ook voor het begeleiden bij het schrijven van de Black Belt Practical Application kan u bij ons terecht.

lean training